In ciuda perioadei de criza financiara si declin economic, Bucurestiul se claseaza printre principalele orase de interes pentru investitori.

Capitala Romaniei a fost clasata ca fiind cel mai atractiv oras din Europa de Est, conform topului European Cities & Regions of the Future 2010/11 realizat de revista britanica fDi Magazine.

Bucurestiul a ocupat locul 18 in clasamentul format din cele mai mari 25 de orase europene. Studiul a fost realizat prin analiza a 223 de orase si 142 de regiuni in functie de potentialul economic, resurse umane, eficienta costurilor pentru investitori, calitatea vietii, infrastructura, deschidere fata de mediul de afaceri.

Primul loc in top a fost ocupat de Londra, podiumul fiind completat de Paris si Moscova.

Bucuresti ocupa prima pozitie intre cele mai atractive zece mari orase din Europa de Est, fiind urmat de Varsovia (Polonia), Budapesta (Ungaria), Praga (Cehia), Bratislava (Slovacia), Cracovia (Polonia) si Kiev (Ucraina).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.