Producatorul de energie electrica si termica Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) are de recuperat 930 milioane lei de la Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET), pentru caldura livrata regiei in Bucuresti si in judetul Constanta, in ultimul an, a declarat Irina Duica.

"Cele 930 milioane lei sunt datorii din urma, dar nu mai vechi de un an. Este vorba mai exact de 780 milioane lei pentru energia termica livrata in Bucuresti si alte 150 milioane lei, pentru judetul Constanta", a declarat directorul comercial al Electrocentrale Bucuresti, Irina Duica, potrivit Wall-Street.ro.

Totodata, ELCEN are de incasat de la cele trei filiale de distributie si furnizare ale Electrica SA circa 200 milioane lei, reprezentand factura de energie electrica din ianuarie acest an.

Potrivit reprezentantilor Electrocentrale Bucuresti, compania va aloca circa 50-60 milioane lei pentru investitii, in acest an, in finalizarea proiectelor deja incepute si in lucrari de mediu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.