Oficialii de la Bucuresti le-au trimis o scrisoare expertilor FMI, in care le solicita ajutorul pentru eficientizarea controlului marilor averi din Romania. Astfel, spre fericirea romanilor de rand care probabil se gandesc "sa moara si capra vecinului", toti bogatii Romaniei, de la oameni de afaceri, pana la manelisti si speculatori imobiliari sunt in "pericol" sa dea sume considerabile statului sub forma de impozite.

Potrivit unor surse guvernamentale, autoritatile romane au inceput deja discutiile cu reprezentantii FMI pe aceasta tema. In urmatoarele luni, vor sosi in Romania mai multi experti, inclusiv de la Internal Revenue Service, celebrul Fisc american, scrie Zf.ro.

Specialistii straini ii vor invata pe cei romani cum si unde trebuie modificata legislatia astfel incat milionarii care mai au pe langa bani si foarte multe case, autoturisme si/sau terenuri modificari, sa poata fi controlati mult mai bine si mai usor.

De asemenea, subliniaza ProTv, angajatii Fiscului vor mai invata cum sa-i determine pe cei avuti sa-si plateasca de bunavoie toate darile catre stat, si mai mult decat atat, inspectorii vor putea, prin lege, sa-i oblige pe bogati sa justifice de unde au dobandit banii pentru bunurile detinute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.