Directia de Finante Publice Sibiu a pus sechestru pe bunurile companiei Mondex.
Compania Mondex Sibiu, care produce ciorapi si diverse produse de lenjerie, urmeaza sa fie scoasa la licitatie si deja i-au fost confiscate unele bunuri, din cauza datoriilor la bugetul de stat de 4,33 milioane lei, a declarat, marti (n.r. 14 iulie 2009), directorul general al Finantelor Publice Sibiu, Grigore Popescu, potrivit NewsIn.

“In acest moment, la Mondex s-au facut toate formele pentru executarea silita, s-a pus sechestru pe marfa, iar compania urmeaza sa fie scoasa la licitatie”, a declarat Grigore Popescu.

Mondex produce peste 4.000 de articole: sosete si ciorapi, precum si diverse produse de lenjerie pentru copii, femei si barbati.

Incepand cu anul 2005, Mondex a dezvoltat o retea nationala de magazine purtand numele firmei si brandul Mondex, retea care s-a dezvoltat de la cinci magazine, la finele anului 2005, la 95 de magazine la finele anului 2008 si, potrivit companiei, numarul acestora urma sa ajunga la 130.

Magazinele sunt plasate, in majoritate, in galeriile centrelor comerciale mari, dar si in fostele magazine comerciale din marile orase.

Datoriile companiei erau de 4,33 milioane de euro la 31 martie 2009, fiind cel mai mare datornic la bugetul Sibiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.