Agricultura Romaniei se afla la nivelul tarilor din Uniunea Europeana, din anii 1965, a declarat ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu
Trebuie sa recuperam. Sigur trebuie subventionata agricultura ca sa se ajunga acolo (n.red.-la nivelul tarilor europene)”, a spus ministrul.

El a precizat ca e nevoie ca nivelul subventiilor de la Uniunea Europeana sa creasca pentru ca agricultura Romaniei sa ajunga la nivelul celei din tarile europene, noteaza NewsIn.

Ilie Sarbu a spus ca a solicitat, in cadrul reuniunii Consiliului de Ministri pentru Agricultura si Pescuit, cresterea subventiei acordata agricultorilor romani cu 35 de euro, in prezent, aceasta fiind de pana la 50 de euro pe hectar, in sectorul vegetal.

De asemenea, Sarbu a declarat ca solutia pentru o agricultura performanta in Romania este ca micii producatori sa se asocieze in asociatii profesionale.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.