Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a decis ca pretul energiei electrice livrate populatiei va ramane neschimbat, de la 1 iulie, a declarat presedintele ANRE, Petru Lificiu, dupa ce la inceputul lunii mai a anuntat ca este posibila o reducere.
"Pretul energiei electrice ramane neschimbat si de la 1 iulie. In prezent, analizam stimularea industriei mici si mijlocii, care se confrunta cu probleme, din cauza crizei. Stimularea productiei este mai importanta decat reducerea cu cateva procente a energiei electrice", a spus presedintele ANRE, citat de NewsIn.

Petru Lificiu declarase, pe 5 mai, in cadrul audierilor Comisiei de Cercetarea Abuzurilor a Camerei Deputatilor ca este posibil ca pretul gazelor si al energiei electrice sa scada de la 1 iulie.

Premierul Emil Boc a anuntat la 20 mai ca, incepand cu 1 iulie, pretul gazelor naturale se va reduce cu inca cinci procente, potrivit informarii facute de presedintele ANRE in cadrul reuniunii Executivului, dupa reducerea cu 3% operata la 1 mai.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.