Business 9 Iunie 2009 17:29
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) va investi peste 2,5 milioane de euro in terminalul de sosiri interne al aeroportului international "Traian Vuia" din Timisoara
Proiectul se va desfasura pe noua luni de la semnarea contractului si presupune lucrari de constructii de cladiri aeroportuare (aerogara).

Valoarea contractului este estimata, in urma proiectului tehnic realizat de Iptana, la peste 2,5 milioane de euro, respectiv 10,6 milioane de lei.

Finantarea proiectului va fi asigurata de la bugetul de stat, criteriul de atribuire a contractului fiind pretul cel mai mic.

Firmele interesate sa participe la proiect trebuie sa fi avut pana in prezent un contract in valoare de cel putin 2,3 milioane de euro.
Cifra de afaceri realizata de Aeroportul International „Traian Vuia” din Timisoara in primele patru luni ale anului este cu 13 la suta mai mare decat cea inregistrata in 2008, veniturile totale inregistrand o crestere de 23%.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.