Business 2 Iunie 2009 15:56
Producatorul national de gaze Romgaz si Gazprom au semnat un Memorandum de colaborare, care constituie baza viitoarei societati mixte, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ministrul economiei, Adriean Videanu.
El a mentionat ca societatea mixta ar putea fi infiintata in spetembrie.

Contactati de agentia NewsIn, reprezentantii Gazprom au declarat luni ca nu au cunostinta despre faptul ca ministrul roman ar urma sa faca un astfel de anunt si in consecinta nu pot face niciun comentariu pe aceasta tema.

"Romgaz si Gazprom vor avea o relatie directa, de lunga durata, vor forma o societate mixta pentru realizarea unor depozite de inmagazinare si pentru productia de energie electrica. In doua luni, oportunitatile de cooperare identificate cu autoritatile de la Moscova vor constitui suportul unui Memorandum de colaborare Romania - Rusia", a declarat saptamana trecuta ministrul Adriean Videanu, citat de NewsIn.

Acesta a mai spus ca societatea mixta va fi detinuta in proportii egale, adica 50% de Romgaz si 50% de Gazprom, si fiecare dintre aceste doua companii vor imparti in mod egal investitiile si profitul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.