Business 1 Iunie 2009 12:47
Ministrul turismului, Elena Udrea, se va intalni, la Tel-Aviv, cu cei mai importanti actori de pe piata de turism din Israel, precum si cu investitori in domeniu, a anuntat Ministerul Turismului.
Elena Udrea, la discutii cu cei mai importanti operatori de turism din Israel "Este vorba de reprezentanti ai unor hoteluri, companii de transport sau parteneri ai acestora, agentii de turism si turoperatori pe segmente diverse, de la turismul religios pana la cel de aventura, destinat in special tinerilor", se arata in comunicatul ministerului.

Potrivit sursei citate, Elena Udrea (foto) si ministrul afacerilor externe, Cristian Diaconescu, fac parte din delegatia romana care il va insoti pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, in vizita de stat in Israel, in perioada 31 mai - 2 iunie 2009.

Elena Udrea va participa la intalnirile oficiale ale delegatiei romane cu seful statului israelian, Shimon Peres, cu primul ministru Benjamin Netanyahu si cu Reuven Rivlin, presedinte al Knesset-ului Statului Israel.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.