Business 19 Mai 2009 16:55
Media de contractare a fondurilor alocate prin Programul Operational Regional este de 30%, cele mai multe contracte fiind semnate in regiunile Nord-Est si Centru, iar cele mai putine in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud si Vest, a declarat vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur.
Programul Operational Regional: Media de contractare a fondurilor alocate este de 30% Raportul privind absorbtia fondurilor europene a fost prezentat de ministrul Dezvoltarii, Vasile Blaga, in sedinta coalitiei.

"S-a luat o hotarare ca martea viitoare, in 26 mai, sa fie o analiza a absorbtiei fondurilor europene, in special pe Programul Operational Regional, analiza la care sa fie invitati toti presedintii in exercitiu ai Agentiilor de Dezvoltare Regionala", a declarat Flutur.

Este vorba despre cele opt Agentii de Dezvoltare Regionala, pentru a vedea ce se intampla in anumite regiuni, de ce au intarziat lucrurile si depunererea de proiecte, spune el.

"Intentionam sa stimulam ceea ce nu functioneaza si sa impartasim experienta pozitiva a unor regiuni care au mers foarte bine", a adaugat vicepresedintele PDL.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.