Toate patronatele s-au retras de la discutiile cu reprezentantii guvernului pe marginea normelor de aplicare a impozitului forfetar, deoarece nu sunt de acord cu forma in care executivul a adoptat ordonanta, a declarat presedintele UGIR 1903, Eugen Coraci.

"Toate patronatele s-au retras de la negocierile cu reprezentantii Ministerului de Finante, pentru ca noi credeam ca ne-am dus sa discutam fondul, nu forma. Nu suntem de acord cu majorarea fisclitatii asupra microintreprinderilor, mai ales in perioada de criza. Asta e o masura sinucigasa", a spus Coraci.

Presedintele UGIR 1903 a adaugat ca patronatele au constatat abia dupa publicarea ordonantei de urgenta in Monitorul Oficial ca Ministerul de Finante nu a respectat intelegerile verbale pe care le avusesera cu patronatele la discutiile anterioare.

"Alaturi de aceste masuri de crestere a fiscalitatii, Guvernul a promis masuri de stimulare a economiei, dar constatam ca neimpozitarea profitului reinvestit a fost amanata pentru anul viitor, in vreme ce impozitul forfetar se calculeaza la datele de anul trecut", a explicat Eugen Coraci.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.