Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) organizeaza, astazi, o bursa a locurilor de munca, dar numarul posturilor oferite de angajatori la bursa organizata in Bucuresti nu acopera cererea persoanelor care isi cauta o slujba.

"E criza de locuri de munca, nu de forta de munca. Asa cum anticipam, au venit foarte multi si ne asteptam la un numar mult mai mare decat in anul precedent", a declarat reprezentantuil agentiei municipale pentru ocuparea fortei de munca, Dumitru Pelican, citat de NewsIn.

Peste 800 de persoane erau, vineri, in jurul orei 11:00, la bursa locurilor de munca din Bucuresti, iar organizatorii anticipeaza ca numarul acestora va creste pe parcursul zilei.

La randul sau, secretarul de stat din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale - Valentin Mocanu - a declarat ca ii roaga pe angajatori "sa nu dea dovada de reticenta si daca au nevoie de personal sa vina sa angajeze".

Unde se mai fac angajari pe timp de criza

"De asemenea, sper ca nivelul de salarizare oferit la aceasta bursa sa fie unul corect astfel incat locurile de munca sa devina stabile si de ele sa profite ambele parti", a mai spus Mocanu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.