Investitiile publice mai mari de 20 de milioane de euro vor avea nevoie de avizul Consiliului Interministerial de Avizare Lucrari Publice de Interes Public si Locuinte, care functioneaza pe langa Ministerul Dezvoltarii, a declarat Razvan Murgeanu.

Potrivit unei Hotarari de Guvern, care a intrat in vigoare marti, marile proiecte de investitii trebuie sa primeasca avizul Consiliului Interministerial de Avizare Lucrari Publice de Interes Public si Locuinte, care functioneaza pe langa Ministerul Dezvoltarii.

"Acest organism a fost infiintat pentru avizarea investitiilor mai mari de 20 de milioane de euro, pentru ca s-a constatat ca se aprobau anumiti indicatori tehnicoeconimici si apareau alti indicatori in Guvern", a declarat secretarul de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Razvan Murgeanu, citat de NewsIn.

Potrivit actului normativ, scopul infiintarii Consiliului Interministerial il constituie analizarea si avizarea documentatiilor tehnicoeconomice pentru proiectele de investitii publice, care sunt in competenta de aprobare a Guvernului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.