Comertul cu alimente si agricultura sunt principalele domenii de investitii. Un numar de 600 de firme au fost inregistrate in ultimii ani de romani in registrele Camerelor de Comert din mai multe orase din Bulgaria, a declarat directorul Camerei Bulgaro-Romane de Comert si Industrie din Ruse, Emiliyan Enev.
"Aproximativ 600 de firme bulgare, poate chiar mai multe, au fost inregistrate de catre romani, in ultimii ani, la Camerele de Comert din intreaga Bulgarie. Cele mai multe societati sunt in Sofia, iar orasul Ruse este pe locul al II-lea", a declarat directorul Camerei de Comert Bulgaro-Romane din Ruse.

In general, majoritatea firmelor bulgare deschise de romani sunt in domenii precum comert cu alimente, dar si in agricultura, mai spune Enev. "Insa, o data cu deprecierea leului, a devenit foarte greu pentru firmele bulgare sau cele romane sa faca afaceri in tara vecina", a conchis Emiliyan Enev.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.