Executivul a adoptat Codul de bune practici in comert si il va inainta Parlamentului. Ministrul agriculturii crede ca preturile produselor agroalimentare vor scadea cu pina la 30% in urma acestei legi.

Guvernul a aprobat in sedinta de azi Codul de bune practici comerciale, act care ar urma sa provoace o scadere a preturilor produselor din rafturile hipermarketurilor cuprinsa intre 20 si 30%, a declarat ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

Am adoptat Codul, acum urmeaza sa-l trimitem in Parlament, in procedura de urgenta, si in cel mai scurt timp va intra in vigoare. Preturile produselor agro-alimentare ar urma sa scada cu 20-30%”, a spus Sarbu.

Reprezentantii patronatelor si asociatiilor patronale din industria alimentara au semnat, la inceputul lunii iulie 2008, alaturi de reprezentantii marilor lanturi de magazine, Codul de Bune Practici pentru comertul cu produse agroalimentare.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.