Compania americana Bechtel a anuntat reintoarcerea a 660 de angajati pe santierul Autostrazii Transilvania, la care se vor adauga alte 300 de persoane care vor veni la lucru in cursul acestei saptamani.
Potrivit unui comunicat de presa, angajatii vor lucra alaturi de colegii lor care nu au intrat in somaj tehnic, pe tronsonul 2B al autostrazii din judetul Cluj, potrivit NewsIn.

"660 de angajati au fost rechemati la lucru in prima saptamana de la intensificarea activitatilor pe sectiunea 2B a Autostrazii Transilvania. Alti 300 de angajati urmeaza sa se alature in aceasta saptamana, totalizand astfel 1.400 de angajati care vor lucra pe sectiunea 2B a autostrazii. Prin aceasta masura, se pune in aplicare protocolul semnat in luna februarie intre Bechtel, Ministerul Transporturilor, CNADNR si consultantul Egisroute, in care se agreeaza finalizarea pana la sfarsitul anului a tronsonului Turda-Gilau si a viaductului Suplacu de Barcau de pe tronsonul 3C (64 km)”, se arata in documentul mentionat.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.