Institutiile publice finantate integral din bugetul de stat, local, din asigurarile sociale sau din subventii nu vor primi anul acesta tichete de vacanta si tichete cadou, potrivit proiectului de Ordonanta cu privire la rectificarea bugetara pentru anul 2009.

De asemenea, rectificarea bugetara prevede ca institutiile care au bugete asigurate din fonduri speciale sa nu primeasca anul acesta tichete de vacanta sau tichete cadou.

Ministerul Turismului a purtat discutii cu reprezentantii Guvernului pe marginea posibilitatii de amanare a acordarii tichetelor de vacanta in sectorul bugetar.

"La nivelul Guvernului au avut loc discutii in legatura cu masurile care pot fi intreprinse, in contextul ajustarilor asumate prin acordul incheiat cu Fondul Monetar International, pentru reducerea cheltuielilor bugetare. S-a vorbit si despre posibilitatea amanarii, pana in 2010, a introducerii tichetelor de vacanta in sectorul bugetar, dar nu exista inca o decizie in acest sens", a declarat ministrul de resort, Elena Udrea.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.