OMV si Petrom vor amplasa pana la sfarsitul lunii martie patru benzinarii mobile (stanga-dreapta) pe Autostrada Soarelui, iar pana la sfarsitul lunii august se estimeaza punerea in functiune a statiilor de distributie de carburanti fixe, au declarat reprezentantii CNADNR.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a desemnat , in iulie 2008, drept castigator pentru pentru lotul 1, km 49+000, OMV Romania Mineraloel, insa procedura de atribuire a contractului este suspendata, ca urmare a litigiului dintre Agip si CNADNR.

Lotul 2, km 66+800, a fost atribuit la aceeasi data tot OMV Romania, iar in noiembrie 2008 a fost incheiat Contractul de „Concesiune lucrari si servicii necesare asigurarii alimentarii cu carburanti a mijloacelor de transport rutier care tranziteaza autostrada A2, in calitate de concesionar. Contractul, in valoare de 2.484.058 euro, are o durata de concesiune de 20 ani, informeaza NewsIn.

Potrivit reprezentantilor companiei de drumuri, ca urmare a analizei documentatiei a fost dat aviz favorabil, in prima jumatate a lunii februarie, pentru inceperea de catre OMV a amplasarii statiilor mobile pana la jumatatea lunii martie, iar a celor permanente pana la inceputul lunii august.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.