Proiecte importante de investitii din partea de vest a Romaniei sunt puse in asteptare, iar proiectele de dezvoltare in domeniul automotive sunt cele mai afectate, a declarat Ioana Hategan managing partner inc adrul Hategan Law Office.

"Exista cateva proiecte importante de investitii puse in asteptare. Vorbim de investitii in domeniul imobiliar, pe segmentul rezidential, dar si de tip mall, investitii sau proiecte de dezvoltare in domeniul automotive, care este unul dintre cele mai afectate domenii, in special in vestul tarii unde sunt localizati cei mai mari jucatori de pe aceasta piata", a declarat Ioana Hategan, potrivit NewsIn.

Aceasta a precizat ca multe proiecte discutate in cursul anului 2008 sunt in asteptare, insa este destul de devreme sa se spuna ca optiunile de investitii s-au modificat.

"Cateva dintre proiectele importante discutate pentru zone ca Arad, Deva sau Caras sunt in asteptare si nu putem aprecia inca in ce masura se vor concretiza. (...) Cele mai multe dintre mesajele catre noi sunt ca deciziile sunt amanate. Avem insa si clienti care investesc in continuare, in aceeasi masura in care au facut-o pana acum, chiar in domenii cunoscute ca afectate, cum este cel de real estate", a mai spus managing partner Hategan Law Office.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.