Lansata astazi oficial pe piata romaneasca, casa de brokeraj poloneaza X-Trade Brokers tinteste volume lunare de 400 milioane de euro, pana la sfarsitul anului, dupa o investitie initiala de 3 milioane de euro.

Firma ofera servicii de tranzactionare prin doua platforme online pe piata valutara internationala, de marfuri si pe pietele de capital. In plus, investitorii pot tranzactiona si CFD-uri (contracte pe diferenta) pentru perechi de valute, marfuri, actiuni sau indici bursieri din toate pietele mari ale lumii.

"Volumul total al tranzactiilor realizate prin intermediul X-Trade Brokers se ridica la circa 20 miliarde euro pe luna, dintre formatorii de piata pe produse derivate XTB avand cele mai multe sucursale deschise in Europa. Credem ca business-ul nostru din Romania se va dezvolta rapid, depasind pragul de 1 miliard euro tranzactii pe luna pana la sfarsitul celui de-al doilea an de activitate", a declarat Jakub Zablocki, directorul general al X-Trade Brokers.

Compania mizeaza pe o serie de avantaje in fata competitorilor, cum ar fi prezenta fizica locala, ce implica conturi si decontari prin banci romanesti si in lei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.