Mai multe proiecte de investitii din municipiul Constanta, in valoare de cateva sute de milioane, au fost blocate din cauza crizei economice, a anuntat primarul Radu Mazare.

Multe dintre proiecte se aflau in faza de executie, insa, de cateva saptamani, majoritatea santierelor de lucrari au fost inchise. Cele mai multe vizau constructia de cartiere rezidentiale, spatii de birouri si centre comerciale.

"Sunt cateva investitii foarte mari care au fost stopate. Lucrarile de pe strada Traian, unde se consolida valea portului pe bani privati, fiind o investitie in jur de vreo 200 de milioane de euro, au fost stopate. Firma Trigranit a stopat lucrarile pentru construirea mall-ului. Investitia era de vreo 100 de milioane de euro. Lucrarile companiei spaniole Gran Via (proiect imobiliar cu 2900 de apartamente) au fost oprite. Lucarile care urmau sa inceapa pe fostul teren al RATC. Urmau sa se faca niste turnuri, un cartier amplu de locuinte. Investitia a fost stopata", a declarat Mazare, citat de NewsIn.

Primarul Constantei a precizat ca nu numai ca s-au blocat lucrarile, dar multe companii cauta sa-si vanda investitiile.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.