Praktiker Romania, liderul pietei romanesti do-it-yourself, extinde gama produselor financiare printr-un parteneriat incheiat cu GarantiBank, lansand cardul de credit Bonus Card.

Praktiker si GarantiBank au lansat un card de credit Posesorii cardului de credit Bonus Card il vor putea utiliza din luna februarie pentru achizitionarea oricaror articole din oferta Praktiker, avand optiunea de a plati produsele cumparate in 12 rate lunare fixe, fara dobanda si fara niciun comision.

In plus, pentru toate cumparaturile achitate cu Bonus Card pana pe 30 aprilie 2009, clientii Praktiker beneficiaza de o perioada de gratie de 3 luni pentru plata primei rate.

“Solutia oferita impreuna cu GarantiBank raspunde intentiei noastre de a le da clientilor posibilitatea sa foloseasca diverse mijloace prin care isi pot suplimenta resursele financiare disponibile”, a declarat Guenter Vosskaemper, director general Praktiker Romania. „Dorinta noastra este sa venim cu solutii potrivite care sa fie in acelasi timp adaptate contextului economic actual, astfel incat clientii nostri sa le poata folosi atunci cand considera ca au nevoie de ele”.

Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, este un instrument de plata inteligent prin care clientii acumuleaza bonusuri de fiecare data cand fac cumparaturi. Cu bonusul acumulat in urma tranzactiilor, detinatorii cardului pot face cumparaturi gratuite in cadrul retelei de magazine partenere Bonus Card.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.