Ministerul Turismului pregateste o serie de evenimente pe litoral, pentru perioada 19 aprilie-10 iunie, astfel incat sa atraga mai multi turisti in acel interval de timp, iar hotelierii sa deschida sezonul odata cu sarbatorile pascale. Totodata, ministerul doreste ca sezonul la mare sa se incheie pe 30 octombrie.
„In capetele de sezon, chiar daca nu se va putea face neaparat plaja, vor avea loc activitati colaterale, vor fi evenimente adresate in special tinerilor si pensionarilor, care reprezinta principalul nostru public-tinta pentru aceste perioade. Insa trebuie sa le oferim un motiv pentru ca acestia sa mearga la mare in extrasezon. Am vorbit deja cu hotelierii care au incalzire si sunt de acord sa intre in acest program. Acestia ne-au cerut un plan de evenimente pentru perioada de extrasezon 19 aprilie–10 iunie. Le-am trimis deja planul si vom coopta cele mai mari companii care pot sa produca evenimente, astfel ca vom organiza un festival de artificii, spectacole de divertisment, festivaluri, vor fi curse cu barci de croaziere intre statiuni. Incepand din martie, vom promova programele «Paste pe litoral», precum si «Paste in Bucovina»”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Turismului, Stefan Lungu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.