Cei care nu sunt casatoriti inca, considera ca, in momentul casatoriei, se vor gandi serios sa incheie o asigurare de viata, pentru ca asigurarea de viata le ofera confortul financiar de care au nevoie, arata un studiu Aviva Romania.

Doar 25,7% din cei care pun cariera pe primul loc si nu se gandesc la casatorie considera protectia si siguranta financiara elemente importante si au deja au o asigurare de viata, 20,83% nu au inca, dar intentioneaza sa isi faca una in viitorul apropiat si 4,86% cred ca aparitia unui copil ii va determina sa achizitioneze o astfel un astfel de produs, conform Aviva Romania.

Potrivit studiului, 79,6% dintre romani cred in institutia familiei/casatoriei, asa cum au mostenit-o de la parinti si bunici, in timp ce doar 7,8% considera ca ideea casatoriei este una demodata si doar 5,3% cred ca oamenii ar trebui sa se casatoreasca doar daca doresc sa aiba un copil.

Pentru cei mai multi dintre participantii la studiul Aviva, casatoria, in forma ei traditionala, implica responsabilitati si o schimbare a prioritatilor, familia fiind pe primul loc in topul prioritatilor.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.