Cifra de afaceri in comertul cu amanuntul, care exclude vanzarile de autovehicule si motociclete, a sporit in 2008 cu 13% fata de 2007, pe fondul cresterii vanzarilor de marfuri nealimentare, precum si de alimente, bauturi si tutun, a anuntat Institutul National de Statistica (INS).

Astfel, vanzarile de produse nealimentare au urcat anul trecut cu 14,4%, iar cele de produse alimentare, bauturi si tutun, cu 11,4%.

In 2008 volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule, a crescut cu 15,7% comparativ cu anul 2007.

Totodata, volumul cifrei de afaceri in comertul cu autovehicule, motociclete, piese si accesorii aferente, intretinerea si repararea autovehiculelor s-a majorat cu 18,1%, iar comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule a inregistrat o crestere de 12%.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.