Lantul de restaurante tip fast-food Burger King isi continua politica de extindere pe piata autohtona si inaugureaza prima locatie din provincie, in Constanta, in zona de food-court a Centrului Comercial Carrefour (Tom), a anuntat compania.

Burger King Tom Constanta dispune de o suprafata de 120 mp si este a 7- a locatie deschisa de brandul american de la intrarea pe piata romaneasca, in aprilie 2008, sustin reprezentantii Atlantic Restaurant, compania care detine franciza Burger King pentru Romania.

Oficialii estimeaza ca noul restaurant va inregistra aproximativ 1.000 de tranzactii pe zi. Potrivit reprezentantilor companiei, investitia medie intr-o locatie Burger King este de aproximativ 500.000 de euro, suma variind in functie de anumite criterii: pozitie, localizare si suprafata.

Reprezentantii companiei au mai declarat ca pentru extindere, Burger King ia in calcul si arterele pietonale din Bucuresti, cat si din orasele cu peste 100.000 de locuitori. Strategia companiei prevede ca pe termen de cinci ani, Burger King sa atinga o retea de 50 de restaurante.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.