Investitia realizata alaturi de producatorul de panificatie LLI Euromils este de circa 15 milioane de euro. McDonald’s va construi, anul viitor, pe soseaua de centura a Bucurestiului, una dintre cele mai mari fabrici de chifle din Europa.

Daca majoritatea companiilor si-au inghetat sau micsorat bugetele de investitii din cauza crizei financiare, McDonald’s este una dintre putinele companii care si-au planificat investitii masive in dezvoltare. Una dintre cele mai importante investitii a celui mai renumit lant de restaurante fast-food din lume este construirea unei fabrici de chifle care va fi amplasata pe soseaua de centura a Bucurestiului.

Fabrica va fi construita

in parteneriat cu LLI Euromils, unul dintre cei mai mari producatori interni de panificatie, iar valoarea investitiei se ridica la circa 15 milioane de euro, potrivit lui Marian Alecu, directorul general al McDonald’s Romania. “Fabrica va produce circa 150 milioane de chifle pe an, care vor fi livrate in toata zona balcanica”, ne-a declarat Marian Alecu. Potrivit acestuia, circa 80% din materia prima folosita de McDonald’s in Romania provine din import, din tari precum Ungaria sau Austria.

Cum se ia o franciza de McDonald’s?

Poate multi dintre noi ne-am gandit ce frumos ar fi daca am avea propriul restaurant McDonald’s. Ei bine, cei care doresc sa isi deschida un astfel de restaurant in sistem de franciza vor trebui sa se inarmeze cu multa rabdare si cu bani.

O franciza McDonald’s costa 350.000 de euro, iar banii trebuie sa provina, obligatoriu, din propria afacere. Daca primul criteriu este indeplinit, antreprenorul va sustine cursuri timp de un an de zile si va invata aproape totul despre McDonald’s.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.