Nicolae Minciu, liderul sindicatului din cadru Exploatatiei Petroliere Poieni-Teleorman, a anuntat ca 414 angajati ai Petrom din judet au fost trimisi in somaj in ultimele doua zile. Dintre acestia, 246 sunt de la Schela Poeni, iar 168 de la Schela Videle.

Potrivit liderului de sindicat, citat de NewsIn, acestia beneficiaza de salarii compensatorii in valoare de aproximativ 30.000 lei, conform Planului Social. Minciu a mai declarat ca reprezentanti ai sindicatului au purtat, in cursul lunii ianuarie, mai multe runde de negocieri cu patronatul austriac in vederea stabilirii numarului de personal care sa fie trimis in somaj.

Afla cum este afectat de criza judetul tau de pe Harta Crizei Economice.

La cele doua exploatatii petroliere din Teleorman, Poeni si Videle, au lucrat pana la inceputul lunii februarie aproximativ 2.000 de persoane. Surse din interiorul exploatatiilor dau ca sigura o alta masura de disponibilizare in lunile martie sau aprilie, in urma carora alti aproximatix 250 de angajati vor fi trimisi in somaj.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.