Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova a anuntat, joi, ca aproape 3.500 de prahoveni urmeaza sa fie disponibilizati pana in luna aprilie, dupa ce 21 de firme au anuntat ca vor face disponibilizari colective, scrie NewsIn.
Dintre acestia, 251 sunt disponibilizate de Petrom, din domeniul extractiei petroliere. "Acestea vor disponibiliza 3.459 de persoane, cele mai multe din domeniul constructiilor civile, industriale si metalice (815 salariati), al fabricarii echipamentelor electrice (684 de salariati), al transporturilor (500 de salariati) si al confectiilor (420 de salariati)", a declarat purtatorul de cuvant al AJOFM Prahova, Dragos Parvan, citat de NewsIn.

Alte domenii care vor face disponibilizari colective in Prahova sunt: comertul, cu 212 salariati; extractia petroliera - 251 de salariati; fabricarea de masini - 175 de salariati; industria mobilei - 128 de salariati; industria metalurgica - 98 de salariati si industria fabricarii de hartie - 40 de salariati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.