Ministrul turismului, Elena Udrea, va avea azi o intalnire cu reprezentantii companiei TAROM in care va propune diversificarea destinatiilor aeriene si introducerea unei rute Bucuresti – Moscova pentru atragerea turistilor rusi in Romania.

Potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Turismului, Stefan Lungu, principalul subiect al intalnirii va fi incheierea unui parteneriat intre minister si TAROM, in vederea implicarii comune in promovarea intereselor turismului romanesc.

“Rusia este o piata pe care o privim cu mare atentie, iar TAROM nu are o linie directa catre Moscova. Pentru a atrage turistii rusi, Romania trebuie sa ofere conditii bune si infrastructura acestora”, a precizat Stefan Lungu.

Pentru diversificarea rutelor de transport aerian, Ministerul Turismului isi propune, totodata, o colaborare cu companiile low-cost.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.