Upet Targoviste vrea sa concedieze jumatate dintre salariati, in contextul in care scaderea pretului la petrol a afectat puternic industria producatoare de instalatii pentru extragerea si exploatarea titeiului, a anuntat compania, intr-un comunicat transmis Bursei.

Compania mentioneaza ca, in contextul crizei financiare, pretul petrolului a scazut de circa cinci ori in mai putin de un an, de la 150 dolari pe baril, la un minim istoric de 35 dolari/baril, provocand "un dezastru in intreaga industrie petroliera si in ramurile conexe".

Afla cum este afectat judetul tau de criza de pe Harta Crizei Economice.

Ca urmare, Upet estimeaza o tendinta descendenta pentru indicatorii de performanta din sectorul in care isi desfasoara activitatea si isi propune sa redimensioneze personalul angajat, in functie de contractele comerciale incheiate sau in negociere, potrivit NewsIn.

Compania producatoare de instalatii de foraj petrolier a anuntat sindicatele si Inspectoratul Teritorial de Munca Dambovita ca vrea sa concedieze 559 de salariati, din totalul de 1189.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.