Sandler Training, una dintre cele mai mari companii de training in vanzari, cu sediul central in Statele Unite ale Americii (SUA) a acordat franciza companiei de training si consultanta Add Value Serv, prin intermediul lui Vlad Dutescu, managing partner al firmei romanesti.

“Romania reprezinta un important centru de afaceri pentru Sandler Training, o piata emergenta si in dezvoltare, chiar si in contextul crizei financiare la nivel mondial”, a declarat Margaret Stevens Jacks, vice-presedinte de dezvoltare internationala al Sandler.

In privinta climatului economic, Dutescu afirma ca “lansarea Sandler Training pe piata romaneasca intr-o perioada de recesiune economica la nivel mondial, cand majoritatea companiilor au ca prioritati supravietuirea si reducerea costurilor, vine exact din nevoia de inovatie, imbunatatirea performantei si a calitatilor de lider cerute de o astfel de situatie.”

Compania Sandler Training - cunoscuta anterior sub numele de Sandler Sales Institute - a fost fondata in anii 70 de catre David H. Sandler.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.