Delta Air Lines si partenerul de Joint Venture, Air France, au anuntat ca vor opera, din 2 iunie 2009, 4 curse in programul de zboruri directe regulate intre Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti (sub rezerva aprobarii guvernului) si Aeroportul John F. Kennedy (JFK) din New York.

Plecarea din Bucuresti va fi la ora 12.20 PM, iar sosirea in New York la 4.05 PM. Zborul care va fi reluat din 2 iunie 2009, a fost programat pentru a satisface atat calatorii de afaceri cat si pe cei de agrement care zboara din capitala Romaniei catre cea mai mare piata de calatorie si cel mai mare centru financiar.

Directorul de vanzari al Delta Romania, Corina Enciu, sustine ca noul program ofera deopotriva confort pentru calatoriile de afaceri si de agrement, prin zborurile care sosesc in New York, la timp pentru o cina devreme cat si prin zborul in timpul noptii catre Romania.

"Suntem incantati de reluarea zborului din Bucuresti in aceasta vara. De la New York, clientii nostri pot avea conexiuni foarte bune pentru mai mult de 40 de destinatii in Statele Unite, Canada, America Latina si Caraibe. De-a lungul istoriei, cele mai populare destinatii pentru clientii nostri romani au fost New York, Las Vegas, Miami, Los Angeles, Orlando, San Francisco si Atlanta", a spus Corina Enciu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.