Carrefour Romania a inregistrat in 2008 cea mai mare crestere a vanzarilor anuale la nivel mondial, de 51,8% la un curs de schimb constant, vanzarile urcand puternic si in trimestrul al patrulea, perioada in care criza a inceput sa se adanceasca si a afectat cererea consumatorilor.

Subsidiara din Romania a celui de al doilea retailer mondial au avansat anul trecut cu 51,8%, calculat la o rata constanta a cursului de schimb valutar, la 1,19 miliarde euro.

Luand in considerare fluctuatiile de curs valutar, vanzarile Carrefour de pe piata romaneasca au crescut cu 37,4% in 2008, arata NewsIn.

In trimestrul patru al anului trecut, vanzarile Carrefour Romania au sporit cu 42,8%, calculat la un curs valutar constant, si s-au cifrat la 370 milioane euro, in conditiile in care criza economica mondiala a inceput sa se resimta si in Romania prin disponibilizari, intrari in somaj tehnic si suspendarea productiei unor intreprinderi.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.