Incepand cu luna ianuarie 2009, grupul Tiriac Holdings, controlat de miliardarul Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati romani, cu activitati in domenii precum cel auto, imobiliar si aerian, are un nou CEO, in persoana lui Petru Vaduva (48 ani).

Printre principalele atributii ale lui Vaduva se numara eficientizarea activitatilor grupului si cresterea profitabilitatii afacerilor derulate de companiile operationale din cadrul acestuia.

Sefia grupului a fost detinuta anterior de Anca Ioan, unul dintre cei mai cunoscuti manageri de la nivel local.

“Aducerea la conducerea Tiriac Holdings a unui expert in management si audit financiar, cu experienta demonstrata in proiecte derulate pe piete emergente din intreaga lume, va contribui la consolidarea afacerilor noastre. Intr-un context economic dificil, am considerat ca profilul profesional si experienta domnului Vaduva se potrivesc cel mai bine cu profilul si directiile de dezvoltare ale afacerilor Grupului nostru”, declara Ion Alexandru Tiriac.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.