Producatorul de medicamente Pfizer va reduce intre 5-8% din echipa sa de cercetare si dezvoltare la nivel global, numarul angajatilor care urmeaza sa fie disponibilizati fiind de aproximativ 800 de persoane.

Purtatorul de cuvant al gigantului farma, Raymond Kerins, a declarat ca aceasta masura face parte din strategia companiei de “crestere a productivitatii”, anunta CNN Money.

“Suntem foarte metodici in momentul in care angajam personal pe partea de cercetare, asigurandu-ne astfel ca avem expertiza stiintifica de care vom avea nevoie pe viitor pentru a ne atinge obiectivele”, a spus reprezentantul companiei.

El a mai afirmat ca Phizer “are ca prioritate” dezvoltarea potentilaului si tratamentului impotriva cancerului, Alzheimer si cele impotriva durerilor. Aceasta prioritizare inseamna de fapt aducerea unor medicamente de ultima generatie catre piata.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.