Regiunea de Nord-Vest nu va fi afectata de oprirea furnizarii gazelor naturale, au asigurat reprezentantii Transgaz Medias si E.On Gaz Romania, iar populatia din Cluj-Napoca va avea agentul termic asigurat, potrivit NewsIn.

Marcel Tandrau, directorul de exploatare al Transgaz Medias – Exploatarea Teritoriala Cluj, a dat miercuri asigurari, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu exista probleme, iar presiunea gazului se mentine la un nivel optim de 1,5 atmosfere.

"La ora 12.30, cand am trecut pe la dispeceratul Exploatarii Teritoriale Cluj, toate presiunile, in tot sistemul de nord-vest al tarii, incepand de la Mures pana la Satu Mare, erau in parametri normali. Nu sunt probleme, nu avem reclamatii de la consumatori, avem echipe de interventie pregatite daca apar ceva probleme tehnice, nu de lipsa gazelor. Nu sunt probleme pe inchiderea gazelor la punctele de primire Isaccea si Mediesul Aurit", a spus Tandrau.

Acesta a subliniat ca exista cantitati de gaze naturale suficiente inmagazinate pe teritoriul tarii pentru a asigura trecerea cu bine a iernii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.