Compania cu capital rusesc Mechel Targoviste a fost mentionata de ministrul Economiei, Adriean Videanu, ca aflandu-se intre cele a caror activitate nu va fi reluata din cauza crizei gazelor provenite din Rusia.
"Am luat decizia amanarii unor reporniri in industrie pana saptamana viitoare, cand vom avea mai multe informatii legate de gazul din import. Este vorba despre Mechel Steel Targoviste, care au cerut repornirea de maine (joi n.r.) si n-au inteles in conditiile actuale. Probabil vom discuta de luni aceasta problema", a declarat ministrul Economiei, Adriean Videanu, in conferinta de presa in care a anuntat decretarea starii de urgenta pe sistemul energetic dupa sistarea totala a gazelor rusesti pentru Romania.

Ministrul Economiei a spus ca sistarea gazelor rusesti reprezinta o problema serioasa pentru Romania, care obliga autoritatile din tara noastra sa "mentina in stare de functionare sistemul national de transport" pentru ca populatia sa nu fie afectata sub nicio forma.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.