Traian Basescu i-a cerut marti noului ministru de externe sa subordoneze imediat reprezentantii comerciali si economici direct ambasadorului, intrucat "functionarea lor independenta nu a fost decat o frana in calea evolutiilor pozitive comerciale pe care Romania le are".
"Una din masurile imediate care trebuie luate in ambasadele noastre este subordonarea imediata a reprezentantilor comerciali catre ambasadori. Functionarea lor independenta nu a fost decat o frana in calea evolutiilor pozitive comerciale pe care Romania le are", a declarat Traian Basescu la sediul MAE, unde a participat la ceremonia de preluarea a mandatului de catre noul sef al diplomatiei romanesti, Cristian Diaconescu.

Diaconescu a folosit ocazia sa emita o avertizare catre diplomati. "Am vazut ca fetele dumneavoastra s-au luminat atunci cand domnul presedinte a amintit de subordonarea reprezentantilor economici si comerciali ambasadorilor. Va nu va grabiti din acest punct de vedere. Este vorba de o responsabilitate in plus si nu de o ierarhie", a atras atentia noul ministru de externe.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.