Aproape 74% dintre romani cred ca peste un an de zile nu vor mai lucra la aceeasi companie, potrivit ultimului poll cu intrebare unica derulat de eJobs in perioada 5 - 12 decembrie 2008.

Femeile sunt cele mai hotarate sa se indrepte spre un alt loc de munca, aproape 76% dintre respondentele la ancheta declarand acest lucru. In comparatie cu ele, 72% dintre barbatii care au raspuns la poll au afirmat ca nu se mai vad in urmatorul an de zile angajati ai companiei la care lucreaza in prezent.

Rezultatele anchetei online au mai aratat ca persoanele cu varste cuprinse intre 25 si 30 de ani sunt cele mai dornice sa isi schimbe actualul loc de munca. Aproape 79% dintre respondentii din aceasta categorie considera ca peste un an de zile vor schimba firma la care lucreaza.

Pe locul al doilea in topul celor care intentioneaza sa paraseasca jobul actual se afla - la distanta foarte mica - tinerii sub 25 de ani, aproximativ 77% dintre ei afirmand ca vor face o asemenea schimbare in cariera. Persoanele cu varste de peste 30 de ani se plaseaza pe locul al treilea, aproape 69% dintre acestea apreciind ca vor avea un alt job peste un an de zile.

Cercetarea online face parte din initiativa brandului eJobs de a analiza periodic opiniile utilizatorilor sai cu privire la subiecte de actualitate de pe piata de resurse umane.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.