Actionarii Mecanica Ceahlau (MECF) au aprobat pentru anul viitor mentinerea a doar 60% din personalul direct productiv, ca urmare a reducerii activitatii, estimand totodata reducerea profitului brut cu mai mult de jumatate in 2009, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat in AGA.
Astfel, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2009 votat in adunarea generala a actionarilor (AGA) din 12 decembrie, profitul brut al Mecanica Ceahlau s-ar putea diminua la 1,10 milioane lei, pe baza unor venituri de totale de 27,34 milioane lei si a unor costuri de 26,27 milioane lei. Pentru acest an, compania estimase un profit brut de aproape 3 milioane lei.

Totodata, actionarii producatorului de utilaje agricole au aprobat si programul de concedieri colective si restructurare pentru 2009, in sensul mentinerii a circa 58,94% din personalul direct productiv si in medie a 69,88% din personalul auxiliar, potrivit NewsIn.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.