Intrucat Sarbatorile de Iarna invita pe fiecare la gestul de a darui, Festivalul Brazilor de Craciun prezinta si in acest an povestile emotionante a 18 braduti creati special. Brazii vor fi licitati in cadrul Galei, ce va avea loc la Ramada Bucharest North in data de 4 decembrie 2008, in acelasi scop nobil, de a sprijini copiii din Romania.

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.

Autorii bradutilor creati pentru editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun sunt Alexandru si Mihnea Ghildus, Carmen Secareanu, Ioan Nemtoi, Irina Marinescu, Kinga Varga si Carla Szabo, Laura Vargalui, Lena Criveanu, Missoni, Mihaela Glavan si Hatice Soysev Kolat, Oxette, Razvan Ciobanu, Rita Muresan, Stephan Pelger, Togo Design, Venera Arapu, Victoria 46, Wilhelmina Arz si copiii din programele Salvati Copiii.