Intre doua opriri ale metroului pentru poze si declaratii, speech-uri, sampanie, piscoturi, fosti directori de metrou care au inceput proiectul, dar au albit intre timp, functionare ale Ministerului Transporturilor colectionare de autografe si grupuri de gura-casca, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a inaugurat ieri patru statii de metrou nou-noute intre Nicolae Grigorescu si Linia de Centura. Trenurile vor incepe sa circule de azi, la prima ora, la un interval de succedare de zece minute, au anuntat miercuri oficialii Metrorex.

Circulatia se va desfasura pe un singur fir intre Nicolae Grigorescu si Policolor din cauza faptului ca inca se lucreaza pe celalalt fir.

Metrorex nu a putut preciza pana cand va dura aceasta situatie. Spre deosebire de restul statiilor de metrou unde calatorii pot afla la cate minute au ajuns in urma trenului, pe noul tronson Metrorex a montat afisaje informationale care arata calatorilor ora la care va sosi urmatoarea garnitura si directia de circulatie a acesteia.