Firmele romanesti care se ocupa cu instalarea sistemelor de energie regenerabila se pot inscrie, de astazi, in programul Casa Verde al Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD) care presupune subventionarea cu 90% a energiei verzi in locuintele romanilor.
De astazi si pana pe 28 noiembrie companiile care indeplinesc cerintele cuprinse in ghidul de finantare elaborat de Administratia Fondului de Mediu (AFM) pot depune cerere de inscriere in vederea validarii. Firmele trebuie sa aiba o activitate pe piata romaneasca de cel putin 6 luni, sa aiba ca obiect de activitate "lucrari de instalatii electrice si tehnico-sanitare si alte lucrari de instalatii pentru constructii" sau sa asigure garantie si lucrari de service. O alta conditie a validarii este ca instalatorul sa nu sponsorizeze activitati cu efect negativ asupra mediului.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.