McDonald's Romania a inregistrat in primele noua luni o crestere cu aproape 30% a cifrei de afaceri fata de perioada similara din 2007, sustinuta si de procesul de modernizare al lantului de restaurante, a declarat directorul de comunicare al companiei, Cristian Savu, citat de NewsIn.

"Cresterea cifrei de afaceri se bazeaza pe politica de preturi a companiei, pe diversificarea meniului si a ofertei, dar si pe modernizarea restaurantelor prin introducerea de noi facilitati precum internet wireless gratuit", a declarat Cristian Savu.

In perioada vizata, McDonald's Romania a raportat o cifra de afaceri estimata la 97,5 milioane euro, in crestere fata de cifra de afaceri de 75 milioane de euro inregistrata in primele noua luni din 2007.

McDonald's Romania va continua si anul viitor politica de expansiune a restaurantelor atat in Capitala, cat si in orasele in care compania nu este momentan prezenta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.