“Investitia pentru lansarea Forbes e foarte scumpa. Probabil mult mai mare decat in cazul unui cotidian. Este o revista de mare calitate, atat editorial, cat si grafic”, a spus, pentru Wall-Street, Adrian Halpert, directorul editorial al Adevarul Holding.

Planul de business al Forbes Romania este inca in lucru si nu a fost stabilit deocamdata intervalul in care revista isi va amortiza investitia. Forbes Romania va aparea in prima parte a lunii martie 2009, intr-un tiraj de circa 50.000 exemplare. Revista va avea 60% continut romanesc si 40% continut international preluat din editiile americane ale revistei Forbes. Editia romaneasca va fi singura internationala cu aceeasi periodicitate de aparitie ca si cea americana – bilunar – toate celelalte editii fiind lunare.

Managementul Adevarul Holding nu a desemnat inca persoana care va ocupa functia de redactor-sef al revistei Forbes, spune Halpert. Cat despre redactia viitoarei publicatii, aceasta va fi alcatuita in mare parte din actualii jurnalisti de business ai publicatiilor Adevarul Holding.