Unii dintre cei mai cunoscuti antreprenori si manageri romani au acceptat provocarea de a discuta cu publicul in cadrul celei de a doua editii Young Leaders Forum, din 15 octombrie, eveniment moderat de analistul CNN Todd Benjamin.

De ce avem nevoie pentru a avea succes in afaceri? Ce inseamna un adevarat lider pentru oamenii sai? Cat de mult conteaza studiile specializate in ziua de azi? Care sunt cele mai mari temeri ale unui antreprenor? Acestea au fost cateva din intrebarile care si-au gasit un raspuns pertinent in cadrul discutiilor conduse de Todd Benjamin.

Wall-Street a sintetizat cele mai importante idei si sfaturi ale antreprenorilor si managerilor romani, printre care Marius Ghenea, presedinte PcFun si sustinator al tinerilor antreprenori, si fondatorul Trilulilu, Sergiu Biris.

1. Keep learning (Continua sa inveti). "I-am intrebat care este cel mai bun sfat pe care l-am putea da tinerilor lideri. Imi amintesc un rapuns pe cat de simplu, pe atat de univeral valabil: Keep learning! (Continua sa inveti!)", a inceput Benjamin, amintind despre dialogurile sale cu cei mai mari oameni de afaceri din lume, printre care Jack Welch si Richard Branson.

2. Do it with passion (Fa-o cu pasiune)
. Orice idee de afaceri sau viziune va fi intotdeauna un succes daca punem pasiunea inaintea castigurilor financiare. "Cine porneste la drum cu ideea fixa ca trebuie sa faca un milion de dolari ii garantez ca nu va reusi si nici nu va deveni un antreprenor sau lider de success intr-o organizatie de business. Este obligatoriu sa investesti pasiune in ceea ce faci. Este fundamental", a subliniat Todd Benjamin.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.