Programul Rompetrol prevede restructurarea a 2.000 de salariati pana la sfarsitul anului, acestia urmand sa primeasca cel putin sase salarii medii nete, a declarat directorul general executiv al Rompetrol, Dinu Patriciu.

"Cei care vor pleca vor primi cel putin sase salarii compensatorii. La Petromidia spre exemplu, salariul mediu net este de 1.100 de dolari", a spus Patriciu. Acesta a adaugat ca acest plan de restructurare a fost intocmit din anul 2006 si ar fi fost pus in practica si daca nu s-ar fi vandut 75% din actiunile companiei. Mai multe detalii despre restructurarea Rompetrol gasiti aici.

Patriciu nu poate face publica suma tranzactiei KazMunaiGaz-Rompetrol

Directorul general executiv al Rompetrol a declarat ca nu poate sa faca pulica suma platita de KazMunaiGaz pentru pachetul de 75% din actiunile Rompetrol, dupa ce in raportul anual al companiei kazahe a aparut suma de 1,6 miliarde dolari, confirmata de un oficial KMG. "Exista clauze de confidentialitate valabile cativa ani de acum incolo. Nu pot sa spun ce suma a platit KazMunaiGaz, dar in orice tranzactie se face publica valoarea estimata a companiei, care in cazul Rompetrol a fost de 3,616 miliarde dolari. Ce apare in raportul anual al KMG nu vreau sa comentez", a declarat Dinu Patriciu. Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.