Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, la Craiova, unde a vizitat Uzina Ford, ca una dintre masinile produse la aceasta fabrica va ajunge la Guvern, fiind vorba despre un model B-Max, intrucat vrea sa promoveze autoturismele produse in Romania.

Potrivit MEDIAFAX, intrebat daca va urma exemplul presedintelui Traian Basescu si va cumpara un autoturism produs la Craiova, Ponta a declarat ca va fi achizitionat un model B-Max pentru Guvern.

"Nu vreau sa raspund la intrebari politice, nici sa cad in capcane politice, va asigur ca nu voi face tot ce a facut presedintele, insa in cazul unei masini Ford, da, am vorbit, nu eu personal, dar la Guvern vom avea o masina B-Max, pentru ca vreau sa promovam masinile produse in Romania", a declarat premierul Victor Ponta.

De asemenea, Victor Ponta i-a indemnat pe romani sa cumpere masini produse in Romania, cu atat mai mult facute la Uzina de la Craiova, beneficiul acestor autoturisme fiind in primul rand consumul redus de carburant.

"Nu sunt doar prim-ministru, sunt ca majoritatea romanilor un iubitor de masini si sunt unul dintre beneficiarii in vremuri dificile al unui produs Ford. Reprezentantii Ford nu stiu, doar domnul Tariceanu cred ca stie, ca mi s-a intamplat sa ma dau si peste cap cu o masina Ford si dupa cum bine vedeti sunt bine sanatos. Asa incat nu pot sa urez decat ca fiecare roman care va achizitiona o masina produsa in Romania sa fie ca si mine multumit si mandru ca avem o asemenea investitie in Romania", a declarat Victor Ponta.

Premierul i-a asigurat pe reprezentantii companiei Ford de sprijinul Guvernului in continuarea investitiei de la Craiova.

La Uzina Ford de la Craiova, alaturi de premierul Victor Ponta, au fost prezenti si fostul premier Calin Popescu Tariceanu, ambasadorul SUA la Bucuresti Mark Gitenstein si presedintele Ford Europa, Stephen Odell.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.