Compania Continental a anuntat ca va investi sase milioane de euro in extinderea fabricii Automotive din Timisoara. Germanii vor construi o noua hala de productie de 4000 mp.

“Tehnologii de ultima ora vor fi folosite in fabrica, iar aceasta isi va extinde activitatea pe langa electronica si la mecatronica. Se preconizeaza ca noua hala sa fie terminata in ianuarie 2013, generand 400 noi locuri de munca in urmatorii 2 ani, la cele 700 deja existente”, a anuntat Continental, potrivit 0-100.hotnews.ro.

Pana acum, compania germana a investit peste 575 milioane de euro in activitatile din Romania. De la inceputul productiei, in ianuarie 2007, fabrica din Timisoara a livrat 20 de milioane de produse catre 20 de clienti in 50 de tari.

Continental produce si dezvolta produse in domeniul sistemelor de franare, al sistemelor si componentelor de propulsie si de rulare, instrumentare, solutii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope si produse tehnice din elastomeri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.